наташка писал(а):сплю без ничего
я вот никак не могу голяком спать, мне так не комфортно, прям ваще
В ЧОМУ жінки сплять із чоловіками? =)
• Страница 4 из 4 • 1, 2, 3, 4
Re: В ЧОМУ жінки сплять із чоловіками? =)
я вот никак не могу голяком спать, мне так не комфортно, прям ваще ![]()
![]() Re: В ЧОМУ жінки сплять із чоловіками? =)
мне отлично, не холодно, не жарко Что-то, что-то, что-то,что-то, что-то есть у бегемота
![]()
![]() Re: В ЧОМУ жінки сплять із чоловіками? =)Я обычно в ночнушке шелковой, а если сильно жарко, то бывает без ничего.
Я иногда балуюсь так спать, но тоже нет привычки что ли, потому что я выросла в большой семье и маленькой квартире без миллиметра приватности ![]()
о, клас! знач в такому спати також можна!... ![]() ![]()
![]() ![]() виходить, що гугля на "пенюар" фото ночнушок видає.. ![]()
о... ![]() ![]() ....по отриманим відповідям я бачу, що сплять в чому завгодно... ![]() ...і без трусиків можна, і в мереживі... ![]() до речі... що стосується ритузів із начосом (антісекс)... я вірю, що насправді в них ніхто не спить... і що це - міф... ![]() дякую, дівчатка, за відповіді!!! стільки цікавого прочитала ![]() ![]() ![]() Малютка =)
я взямку сплю ![]() ![]()
Я зимой специально для тебя сфоткаюсь и развею этот миф ![]()
![]() Борітеся — поборете!
Вам бог помагає! За вас правда, за вас слава І воля святая! ![]()
![]() Re: В ЧОМУ жінки сплять із чоловіками? =)Кстати я тоже зимой сплю в пижамном комплекте (курточка + брюки + носки), но без начеса и вполне симпатичной расцветки, хотя и не секси
![]()
![]() ![]() ![]() ...ну.. у вас, напевне ж, більш менш симпатичні піжамки... ..і якщо вам в них не жарко.., нічого не заважає.. то ладно... ![]() Малютка =)
![]() Re: В ЧОМУ жінки сплять із чоловіками? =)mila-mila А тобі не пофіг в чому. В чому до того було зручно тим і зараз користуйся
Добавлено спустя 1 минуту 41 секунду: Що від одягу має помінятись
![]() Re: В ЧОМУ жінки сплять із чоловіками? =)mila-mila
малютко, моя перша сумісна ніч взагалі була анти-сексуальною в загагльному розумінні, т.я. ми з"їжджалися в авральному порядку , було досить свіжо вночі і і з усіх речей спальних у мене виявився лише "бабський комлект" бріджі-блюза у фіялки ![]() ![]() ![]()
авжеж не пофіг! ![]() ![]() я ані трішки не сумніваюсь, ще це - суттєво... якби мій чоловік спав у залатаних панталонах (чи у легенсах із начосом)... у мене виникли б до нього претензії! певна, що він так само має право очікувати охайності з мого боку...
від самого лише одягу - нічого.., але зовн. вигляд показує твоє відношення (до себе, до нього)... і зрештою, це відображається на його відношенні до тебе. це ж логічно! питання тільки в тому, що є "ОК", а що - "такоє"... ...і взагалі, потрібно розуміти різницю між пенюаром і нічною сорочкою..))) знати: що для чого носять (з точки зору того ж етикету) ....а я не знала ![]() добре, що знайшлись добрі люди та пояснили ![]()
ой ЛоЛ... ![]() та всяке буває!!! ![]() ![]() але якщо є час, можливість і натхнення підібрати щось підходяще.., то чом би не підібрати? ![]() Малютка =)
Однозначно! Моя мысль в том, что нужно найти какой-то баланс, чтобы и тебе было удобно и невредно для здоровья, и мужской глаз при этом не страдал. Потому милые хлопковые пижамки в помощь (шортики + маечки милой расцветки) ![]()
Мені все одно, у чому хто спить зі мною, але сам факт того, що ця хтося може так старанно готуватися до сну, викликає дуже приємні почуття)))
![]() Re: В ЧОМУ жінки сплять із чоловіками? =)кружевная шелковая пижамка)) шортики-маечка.
![]()
• Страница 4 из 4 • 1, 2, 3, 4
Вернуться в Семейные отношения Кто сейчас на конференцииЗарегистрированные пользователи: Bing [Bot] |
![]() ![]() |
|