Вы можете задать свой вопрос любому представленному здесь специалисту, либо заявить себя в качестве косультанта.
Лёля » Пн мар 14, 2011 15:07
изменение директора меня интересует: отмечать галочками или крестиками ( )Вулиця (інший тип елемента вулично-дорожньої мережі) — зазначається разом з назвою - тут писать "вулиця садова" или просто "садова" ?Тип приміщення* Зазначається тип приміщення – або квартира, або кімната, або кабінет, або офіс тощообязательно? А если я не знаю, предыдущей у меня нет, если будут расхождения?Сторінку заповнив (прізвище, ініціали) Пишем того кто оформлен или того кто бумаги привез?Наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи что тут писать? Нема обмежень? Или как?Відомості про фізичних осіб – платників податків, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами (згідно з відомостями, що містяться в установчих або у розпорядчих документах), — про керівника юридичної особи тут пишем нового директора, а тогда тут Відомості про фізичних осіб – платників податків, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, в тому числі підписувати договори (згідно з відомостями, що містяться в установчих або у розпорядчих документах)*что писать? то же самое? или вобще ничего?Дані про розпорядчий акт, на підставі якого внесено зміни до розпорядчого акта, на підставі якого створено орган державної влади, орган місцевого самоврядування (непотрібне викреслити)это имеется ввиду приказ о назначении?інформація про відокремлений підрозділ юридичної особи это что? оставлять пустыми все поля? Или ставить прочерки?печатать как двухсторонний документ или каждую страницу на новом листе? а прошивать? а ставить печати?Добавлено спустя 1 минуту 2 секунды:maxiri писал(а):наташка писал(а):это вопрос не к кадровикам наташка права  А то я зашла посмотреть - о чем речь - и сразу растерялась   пардон муа, просто в тырнете все такое на сайтах кадровиков находилось
I eat cake because it's somebody's birthday somewhere
-
Лёля
- Шалена

-
- Изображения: 0
- Знак зодиака: Скорпион
 - Награды: 6
-
-
- Баллы репутации: 192

-
наташка » Пн мар 14, 2011 15:43
Rudana писал(а):заполняем только то, что меняется, остальное игнорируем, я прально понимаю?
да, если бы ты меняла юр адрес заполняла бы те поля  а так только директор, только про него и заполняем 
Что-то, что-то, что-то,что-то, что-то есть у бегемота 
-
наташка
- НогАстАя БрЮнЕткА

-
- Изображения: 76
- Знак зодиака: Стрелец
 - Награды: 8
-
-
- Баллы репутации: 230

-